Testimonials For Vyacheslav Naumov

5.00 Stars

Я очень много узнал о себе.Эта программа научила меня разбираться со своими чувствами

One-on-One Support
03/22/2024
Participant in Odessa,
5.00 Stars

Когда ты проходишь программу ты просто познаешь себя. Ты познаешь себя так, что вроде ты видишь себя в первый раз. Ты учишься жить с собой. Ты учишься жить со своими эмоциями, со своими чувствами. Ты познаешь себя заново и ты знакомишься с собой, а главное ты принимаешь себя. Ты начинаешь жить в гармонии с собой. Мне понадобилось два месяца чтобы собрать себя воедино и начать жить по новому , начать жить снова с новыми силами и просто видя смысл в моей жизни который у меня пропал после смерти супруга. Я хочу сказать, что Славик и Татьяна они не просто профессионалы, они настолько тактичны, у них такая эмпатия, что вы когда работаете с ними вы находитесь в состоянии трепетной защиты и это расслабляет и появляется чувство доверия к ним что ты несмотря на все страхи на все свои зажатости, предубеждения ты все равно идешь вперед и работаешь с собой потому что рядом с тобой они как два ангела которые ведут тебя по этому пути твоего исцеления.

Support Groups
12/07/2023
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Скорбота - це частина нашого життя з якою необхідно правильно працювати. Програма "Відновлення після втрат" допомагає це робити. Мені стало набагато легше працювати із своєю скорботою викликаною особистою втратою. Так само програма поглиблює розуміння історії твого життя та причино наслідкові звязки у твоєму минулому, щоб з легкістю жити майбутнє.

One-on-One Support
12/06/2023
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Я дуже їм вдячна, вони допомогли мені, і, взагалі, вони - супер! Професіоналізм, повага, ввічливість, емпатія, чутливість - і це тільки деякі з рис, які їм притаманні. Я змінилась. відпустив біль, стало легше жити, а головне я отримала інструмент для роботи над собою, який змінить моє життя на краще.

Support Groups
07/05/2023
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Дуже вдячна ведучим, що вони заохочували та підтримували рухатися далі, коли виникали сумніви. Я зрозуміла для себе,наскільки важливий аналіз почуттів і відносин та самоаналіз.

Support Groups
07/05/2023
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Ведучі професійно займаються своєю справою. Змінилося своє самосприйняття, багато моментів стали ясніші.

Support Groups
03/25/2023
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Я проходила програму відновлення скорботних двічі. Я пропрацьовувала стосунки які втратила через розлучення і через втрату близьких мені людей і проходила як онлайн так і офлайн. Для себе побачила гарний результат в тому що я змогла знайти неправдиві упередження яких змогла позбутися під час програми і відчуваю полегшення в своєму стані, в відчуттях своїх і в житті в цілому. Програма мотивує. От вперше після другого разу я відчула таке бажання пропрацьовувати ще більше тих стосунків які я втратила і дійсно я отримала мотивацію. Я відчула що це краще пропрацювати, добре над собою попрацювати декілька годин і потім мати легкість в житті чим ходити і носити каміння в своєму серці протягом свого життя. Дякую за те що була можливість пройти цю програму, доступна вона була для мене. Дякую організаторам.

Support Groups
02/24/2023
Participant in London,
5.00 Stars

Підбадьорювали, мотивували, направляли, пояснювали, все добре. Програма дала можливість бути почутою, бути відкритою, винести на поверхню свої давно поховані болісні емоції та переживання, по новому переосмислити їх, та завершити. Вважаю корисною можливість надалі пропрацювати самостійно інші життєві ситуації та втрати за цією методикою.

Support Groups
12/28/2022
Participant in Poltava,
5.00 Stars

При прохождении программы мне удалось увидеть всю историю отношений с моим умершим мужем, понять, за что я должна попросить прощения, за что я должна простить его, какими значительными эмоциями были наполнены наши годы совместного проживания, и, самое главное, завершить эти отношения сказав «прощай» всем тем чувствам, которые мешали продолжать жить без боли и скорби. Я очень благодарна этой программе!

Support Groups
12/28/2022
Participant in Sofia,
5.00 Stars

Глянула на проблему під іншим кутом, побачила також свої недоліки, стало трохи спокійніше.

Support Groups
12/24/2022
5.00 Stars

Хочу висловить окрему подяку ведучим програми, Тані і Славі. Їхній рівень професіоналізму, емпатії , прийняття і підтримки сприяв успішному проходженню всіх завдань.Я почувала себе в емоційній безпеці під час роботи. Рекомендуватиму своїм рідним в друзям проходити програму саме з цими тренерами. Я не усвідомлювала до кінця , на скільки мені потрібна ця програма, поки не прийшла на неї. Перед початком я відчувала неймовірно сильний душевний біль. Мені здавалося, що я більше не витримаю. Я - дружина військового у країні, що воює. Мій брат загинув на війні під час виконання завдання. Біль і страх стали моїми супутниками. Я втратила спокій, ресурсність, перебувала у стані постійної тривоги, емоційної чутливості.
Під час проходження програми ознайомилася з методами роботи зі своєю скорботою. Це допомогло краще розуміти себе, свої втрати. Це початок роботи зі скорботою.
Дякую ведучим за їх неоціненний вклад у кожного учасника та спонсорам, завдяки яким моя участь в програмі стала реальністю!
PS Ми, українці, мирний народ, але не раби. Ми боремося за свою свободу і платимо високу ціну- життя і здоров‘я наших захисників. Нам потрібна ця програма. Вона дає можливість нагадати собі , що незважаючи на втрати, ми маємо майбутнє. Дякую вам!!!!

Support Groups
12/24/2022
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Атмосфера прийняття для мене була дуже важлива. Мої почуття, мої мислі були прийняті з повагою, що допомогло мені. Дякую! З допомогою відстежування думок на програмі я побачила, що коли у мене щось не так, як я хочу, то думаю: Як я втомилась. Таке враження, що від себе, від людей, від життя. Бистро змінювався настрій, бо частіше мої думки були сумні. Я проходила програми, знаходила інсайти, але мої думки були завжди зі мною. Бо я їх не відстежувала, а хотіла змінити. Зараз ці думки щось не приходять. Але як прийдуть, то я вже переконалася, що вони хибні. Дякую!

Support Groups
12/24/2022
Participant in London,
5.00 Stars

Я очень рада быть на этом курсе и очень благодарна тем кто смог мне помочь быть здесь. Спасибо огромное всем благотворителям, потому что для меня этот курс имеет очень большое значение. Я очень много лет пыталась избавиться от боли потери своего любимого животного и сейчас я чувствую что этот процесс завершен и я где-то 5 лет не могла избавится от этой боли , я проходила очень многих психологов, я ходила на разные курсы , но мне ничего не помогало. Очень благодарна потому что я чувствую себя счастливой сейчас и сейчас когда я вспоминаю о своей собаке я чувствую радость. Когда я раньше вспоминала о своей собаке я чувствовала печаль и очень сильную боль, как- будто сердце изнутри разрывалось,а сейчас я думаю о своей собаке и вспоминаю все то хорошее что было с нами и ту боль которая была последний год я не вспоминаю.
Спасибо огромное вам за этот курс и за то что наконец-то я могу жить свободно и счастливо.

Support Groups
12/24/2022
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

В связи с войной, живём с мужем в разных странах, полностью поменялся привычный образ жизни. Я забираю с собой инструменты, помогающие проработать болезненные чувства и мысли и радость от того, что проработала отношения с мужем.

Support Groups
12/24/2022
5.00 Stars

До программы для меня это была буря эмоций часть из которых я осознавала а часть я не знала как с этим быть то благодаря программе я понимаю как я могу двигаться в этих отношениях. И это очень ценно потому что это очень близкий для меня человек , очень важный в моей жизни. Я хочу дальше строить с ним отношения, но те потери которые связывают наши отношения они делают эти отношения невозможными практически. А благодаря программе я могу иметь надежду на восстановление свое эмоциональное и на восстановление этих отношений.

Support Groups
12/24/2022
Participant in Warsaw,
5.00 Stars

Глибина, побачила свої сліпі зони, яких раніше не бачила.

Support Groups
12/24/2022
Participant in Ivano-Frankivsk,
5.00 Stars

Я дякую за атмосферу яка у нас була в групі , яка була створена на зустрічах, це була атмосфера чесності, прийняття і конфіденційності. На кожній зустрічі я відчувала себе захищено та комфортно, що я можу ділитися своїми думками, відчуттями. Взагалі я прийшла на цю програму з очікуванням розібратись з одними втратами, але так вийшло що під час проходження занять я все ж вибрала відносини з близькою, важливою для себе людиною. Виконуючі всі послідовні завдання це дуже допомогло мені розібратися з біллю минулого і трішки по іншому подивитися взагалі на ці відносини і це допомогло мені зараз у відносинах з цією людиною, на даний момент.

Support Groups
12/24/2022
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Знайшла в собі неправдиві ствердження і упередження щодо втрат і скорботи, з якими розпрощалася. Усвідомила хто і як став причиною створення цих упереджень. Змогла бути чесною з собою і зрозуміла, як власне сама ускладнювала своє переживання втрати стосунків. Чесний аналіз графіку втрат, стосунків і складових відновлення дали гарний результат, полегшення у відчуттях, легкість і бажання пропрацювати інші стосунки. Дякую за програму.

Support Groups
10/22/2022
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Спасибо Славе и Тане за работу, поддержку, открытость и доступность. Сначало мне было сложно - но выполнив все задания боль от потери близкого человека намного уменьшилась. У меня прошел гнев и я перестала себя обвинять в его смерти.

Support Groups
06/01/2022
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Моя история связана с разводом. На протяжении прохождения программы я научился справляться со своими чувствами, переживаниями.

Support Groups
12/09/2021
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Прорабатывал отношения с мамой. Нашел пункты, которые мучили меня и не давали жить полноценной жизнью. Самое невероятное было, когда я пришел на одну из встреч с полной уверенностью, что я поломан, услышав обратное не мог согласиться, а утром проснулся, ощущая, что я никакой не поломанный. Я смог сказать прощай всему, что было. И получил рабочую схему с помощью которой могу разобрать другие болючие моменты в моей жизни. Спасибо большое!

Support Groups
12/09/2021
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Вячеслав и Татьяна Наумовы – настоящие профессионалы в области скорби и переживания утрат. Программа помогает переосмыслить отношения целиком, разобраться со своими чувствами, справится с душевной болью и взять ответственность на себя за то, как я реагирую на происходящие события, быть благодарной за то, что я имею здесь и сейчас, чтобы вновь обрести душевное равновесие и полноценную жизнь.

Support Groups
07/16/2021
Participant in Kyiv,
5.00 Stars

Я пришел на программу за компанию с женой так как особо не чувствовал нужды проходить программу. Но конечно у меня были свои потери. В начале я больше думал о профессиональной деятельности. Однако в процессе прохождения программы увидел, что есть необходимость проработать отношения с мамой. Благодаря программе я смог более глубоко проанализировать причины и корни возникавших сложностей, что привело к улучшению отношений.

07/01/2021
Participant in Kyiv,